Etiketler: Neşeli, Hayat’a, görkemli, gala, almanya,

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neşeli Hayat’a görkemli gala (almanya)
Yazar Mesaj
SERDEN Çevrimdışı
FoRuM AbLaSı

Katılma Tarihi: 23-12-2008
Rep Puanı: 1

Teşekkür: 741
201 mesajına 294 kez teşekkür edilmiş
Neşeli Hayat’a görkemli gala (almanya)
YILMAZ Erdoğan’ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı “Neşeli Hayat” filminin Avrupa galası, önceki gün Almanya’nın başkenti Berlin’de yapıldı.

Karli Sineması’nda yapılan galaya Yılmaz Erdoğan başta olmak üzere filmde rol alan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” oyuncuları da katıldı. Gala öncesi ve sonrası hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Yılmaz Erdoğan, “Filmde gösterişli bir hikaye anlatma derdinde olmadım. Küçük bir adamın derin bir hikayesini anlatmak istedim” dedi.
Noel Baba üzerinden batılılaşma ve Türkiye’nin Batı ile ilişkilerine de gönderme de bulunduğunun altını çizen Erdoğan, bunun seyirciye ulaştığını belirtirken, “Filmin baş karakteri Rıza’nın tercihi benim de tercihimdir” diye konuştu. Erdoğan, Türk Sinemasının kendine has bir üslubu olup olmadığı sorusuna ise, “Türkiye’de senede 30-40 milyon arasında bilet satılıyor ve bunun da yüzde 75-80’i yerli sinemaya gidiyor. İyiye doğru bir gidiş var ama Türkiye’de sinema sezonunun 12 aya çıkması lazım. Yazın tatile çıkan tek sinema bizimki” diye yanıt verdi.

Berlin’deki galaya Yılmaz Erdoğan’la birlikte filmde rol alan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” oyuncuları katıldı.

Yılmaz Erdoğan, Berlin’deki galaya kızı Berfin’le birlikte geldi.

FİLMİ İLK İZLEYENLERDEN YORUMLAR.

Filmi cuma aksami Amsterdam Pathe Arena'da izledim.. Gercekten cok guzel bir film olmus. Reklamini pek beyenmedigim icin gitmek istememistim fakat filmin sonunda bana gel diye israr edenlere tesekkur ettim Smile

Bu aksam izledik. Almanyada oturuyorum, valla full doluydu salon basarili bir is. Tebrik ediyorum Yilmaz Erdogani devamini bekliyoruz gise icin bol sans......

[Resim: UWYku.jpg]
senin baban... senin baban o gemi de be ismail abi! ben biliyorum o gemide! o gemi kesin gelecek bir gün!
(Bu Mesaj 29-11-2009 21:18:02 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : SERDEN.)
29-11-2009 21:14:21 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  NEŞELİ HAYAT A NEŞELİ YORUMLAR SERDEN 10 1,605 03-01-2012 17:25:29 PM
Son Mesaj: SERDEN
  NEŞELİ HAYAT GALA SERDEN 0 511 29-11-2009 21:21:37 PM
  Neşeli Hayat hall88 1 600 05-08-2009 22:16:49 PM
  Neşeli Hayat Ve Yılmaz Erdoğan'la Röportaj hall88 0 571 05-08-2009 16:11:55 PM
Son Mesaj: hall88

Forum Atla: