SERDEN
FoRuM AbLaSı

Katılma Tarihi: 23-12-2008
Teşekkür: 741
201 mesajına 294 kez teşekkür edilmiş
|
ekşi sözlükde YILMAZ ERDOĞAN
"bir şeyi, bir kadını, bir erkeği ya da bir ülkeyi sevmenin cezası ölüm bile olabiliyor bazı..." diyor bana bir şeyhler oluyor da.. yazdığı, okuduğu, oynadığı her şeyi okurum, dinlerim, izlerim.
şiirleriyle insanı hem istanbul'da hem de hakkari'de,hem ankara'da hem de izmir'de hissettirebilen,
severken,sevmezken,içerken,ağlarken,gülerken..bu gibi derin hissiyatların etkisini kat be kat arttırabilen,
bilinmeyen,afili kelimeler kullanmak yerine çok bilinen kelimelere öyle anlamlar yükler ki ne dediğini anlamak için kendini tekrar tekrar dinlettiren, büyük sanatçıdır.
senin baban... senin baban o gemi de be ismail abi! ben biliyorum o gemide! o gemi kesin gelecek bir gün!
|
|
| 01-01-2011 19:43:02 PM |
|
Tarafından teşekkür edilmiş: |
|
SERDEN
FoRuM AbLaSı

Katılma Tarihi: 23-12-2008
Teşekkür: 741
201 mesajına 294 kez teşekkür edilmiş
|
RE: ekşi sözlükde YILMAZ ERDOĞAN
şiirlerini okurken oha dememe neden olan,kelime oyunlarıyla bu kadar olur dedirten adamdır.kıskanıyorum abicim bu kadar güzel yazınca imrenmek de olabilir bilmiyorum duruma göre belki de.
benim şiirlerim üzgündür", "ağlamayı bilmeyenin şakasından bi halt olmaz" sözlerinin sahibi şair,yönetmen,oyuncu,senarist.
gereksiz yere tırmandırılan kürt düşmanlığından dolayı, bir kaşık suda boğulmak istenen sanatçı...
kaliteli komedyendir, muhalif kimliktir, pkk'ya methiye düzdüğü falan yoktur, kürt de olsa severiz, arap da olsa severiz. bizi bize en iyi anlatanlardan biridir..
ayrıca: bu ülkeden yeni bir ahmet kaya cinayetine geçit yoktur, bu da böyle biline...
senin baban... senin baban o gemi de be ismail abi! ben biliyorum o gemide! o gemi kesin gelecek bir gün!
(Bu Mesaj 03-01-2011 17:05:50 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : SERDEN.)
|
|
| 03-01-2011 17:05:14 PM |
|
Tarafından teşekkür edilmiş: |
|